19 / 09 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Ja heu anat a veure “Super 3: El Musical”?

dimarts 14 de Gener de 2014

TV3 i la companyia Dagoll Dagom presenten “Super3: el musical”, un nou espectacle que es representa des del 14 de desembre al Teatre Victòria.

Protagonitzat pels coneguts personatges de la família del Super3 i les seves populars cançons, el musical promet emocions i molta diversió en una història que s’endinsa en un castell embruixat.

Com sempre, l’èxit de la Família per aconseguir el seu objectiu, en aquest cas alliberar la Mildred, estarà condicionat per l’ajuda dels espectadors més joves, que d’alguna manera participaran en l’espectacle. I des de l’organització ens han fet una advertència: “Hi ha coses que es veuran al teatre que no es veuran per pantalla”.

L’espectacle té tres edicions setmanals i la idea és que s’allargui fins a Setmana Santa. Les entrades ja estan a la venda i el preu està entre els 20-25 euros per a adults i el 15 euros per a menors de 14 anys. I també hi ha la possibilitat de tenir 5 euros de descompte gràcies al pack familiar.


1 comentari

  1. TOMÀS says:

    Gen 14, 2014

    A casa ens agradaria molt anar-hi, a veure si ara que han posat més entrades de sessions noves a la venda, ens hi animem!!!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Will you be seriously down with dating amazingly breathtaking Mexican females?

19 Setembre 2019

silueta_periodista

SAT & ACT: Very own Test-Taking Vacation & Things i Learned

18 Setembre 2019

silueta_periodista

Making the Most of Your individual Bootcamp Assignments

18 Setembre 2019

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors