21 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

“Llegendes de Girona”, un joc per conèixer millor la història de Girona

divendres 17 de Gener de 2014

Aquesta setmana hem pogut veure el tràiler d’un joc que està desenvolupant la Universitat de Girona sobre la història d’aquesta ciutat. Segons es pot veure en el vídeo, en aquest joc ens mourem pel passat de la ciutat i pel present, els carrers i edificis actuals.

El protagonista haurà de viure les llegendes que de pares a fills es van explicant els habitants de Girona. La llegenda de les mosques de Sant Narcís, la d’en Banyeta, la del Cap de l’Ajuntament i així fins a set llegendes.

Com que encara no està disponible el joc per poder-hi jugar, si voleu conèixer quines són totes les llegendes de Girona haureu d’entrar en aquesta pàgina. Aquí us explicaran les set llegendes més famoses.

Per cert,  si per casualitat aneu a passejar aquest cap de setmana per la ciutat de Girona podeu fer servir el mòbil per seguir les llegendes més populars utilitzant la realitat augmentada.  Això vol dir que existeix també una aplicació mòbil (Layar) us anirà ensenyant en un mapa on es troben els punts més destacats on van succeïr les llegendes més conegudes de Girona.


1 comentari

  1. Avatar de Mic

    Mic says:

    Gen 19, 2014

    Ha de ser molt xulo aquest joc!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors