14 / 11 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

“Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure”, el nou disc de “Els Amics de les Arts”

dimarts 4 de Febrer de 2014

El grup de música ha anunciat aquest migdia a través de la nova pàgina web que ja tenen el nom del nou disc, “Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure” i que es podrà comprar a les botigues a partir del 8 d’abril.

A banda de la data de llançament del disc també hem conegut que el disc tindrà uns 10 o 12 cançons, tot i que n’estan enregistrant unes 15. Això vol dir que hauran de seleccionar una mica les cançons que posaran i deixar-ne a fora del disc unes dues o tres cançons.

També hem conegut que el videoclip del grup es dirà “Ja no ens passa” i que el farà el Dani de la Orden, una persona especialista en fer anuncis.

“Queridos Reyes Magos” és un dels que ha fet i es tracta d’una recomanació als Reis Mags de l’Orient amb molt de sentiment. En podeu veure més anuncis d’aquest professional dels anuncis en aquest enllaç.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Has Anyone Been Caught Using Studybay

13 Novembre 2019

silueta_periodista

Just how to form my essay: from what to start and just just what what to used in the paper?

13 Novembre 2019

silueta_periodista

Pay money for Research Paper to professionally be written

13 Novembre 2019

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors