24 / 05 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

L’esport és la principal activitat de lleure dels escolars de Barcelona

diumenge 16 de Febrer de 2014

La tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, va presentar el passat dimarts 11 de febrer els resultats de l’Enquesta d’Hàbits Esportius Escolars realitzada per l’Institut Barcelona Esports (IBE), a una població de 4.045 escolars de Barcelona d’entre els 6 i els 18 anys. La principal finalitat de l’estudi, realitzat entre el març i el juny de 2013, és conèixer la situació actual dels hàbits esportius dels escolars de la ciutat de Barcelona fora de l’horari lectiu, i comparar-lo amb el dels resultats de 2007 per saber quina evolució ha tingut.

S’entén com esport en horari no lectiu el practicat per nois i noies de 6 a 18 anys, durant el curs escolar, fora de l’horari lectiu i de forma regular (setmanalment).

Fandos ha destacat, durant la presentació, el creixement del 9,2% (de cada 100 persones  escolars, 9 persones més fan esport) de la pràctica esportiva entre els escolars respecte del 2007, fins arribar a un percentatge total del 76% de la població. A més a més, ha celebrat que la diferència per sexes ha disminuït respecte del 2007 en un 4,1%, situant la diferència entre nens i nenes en un 13,3%.

L’estudi també recull l’augment de la pràctica esportiva a tots els districtes, on destaca un increment de la pràctica esportiva de nens i nenes que viuen a Ciutat Vella (en un 25%), cosa que permet afirmar que hi ha hagut una millora de l’equilibri territorial. Respecte l’any 2007, la diferència entre el districte amb més i menys nivell de pràctica s’ha reduït en un 4,7%.

Podeu consultar la resta de dades de l’informe en aquest enllaç.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors