05 / 06 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Ajornen el judici d’Egipte contra 20 periodistes al 5 de març

dijous 20 de Febrer de 2014

Avui havia d’arrencar el judici contra 20 periodistes a El Caire (Egipte), però les autoritats l’han ajornat fins el 5 de març. Aquests periodistes van ser detinguts el mes de desembre quan el govern egipci va declarar il·legal els Germans Musulmans (un moviment polític).

Com que alguns d’aquests periodistes són de mitjans de comunicació estrangers, aquest judici té molta expectació (té molt interès). De fet, ahir un grup de periodistes de Londres van anar a les portes de l’ambaixada d’Egipte (una ambaixada és un edifici que representa un país) i es van manifestar en contra.

El govern acusa a través de la fiscalia a setze periodistes del país de pertànyer a una “organització terrorista” i als quatre estrangers de donar “diners, equips i informacions” per “difondre notícies falses” sobre una “guerra civil del país”.

Dels 20 jutjats, encara hi ha vuit arrestats. Malauradament, a l’Àfrica, com en molts altres territoris del món, encara hi ha judicis contra periodistes acusats de fer la seva feina: informar.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

College Essay Writers for Everyone OWL Essay

4 Juny 2020

silueta_periodista

10 Dating Apps That Work Well

3 Juny 2020

silueta_periodista

9 Things You Should Truly Do in Your Relationship Profile

2 Juny 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors