23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Nadia Ghulam explica els contes que li explicava la seva mare a l’Afganistan

divendres 7 de Mar de 2014

La protagonista Nadia Ghulam, autora d’”El secret del meu turbant”, va presentar ahir a la Casa Asia de Barcelona el nou llibre de contes tradicionals afganesos que s’han transmés de generació en generació per la llengua dari (una de les dues llengües oficials de l’Afganistan).

A “Contes que em van curar” d’editorial Columna la Nadia explica amb la col·laboració de  Joan Soler els contes que la seva mare li explicava a l’hospital on va estar ingressada a conseqüència d’una bomba. Per això els anomena Contes que em van curar.

Però aquest no és l’únic llibre que ha escrit, Nadia Ghulam va publicar l’any 2010 “El secret del meu turbant” (Premi Prudenci Bertrana). Llavors va narrar, amb la col·laboració d’Agnès Rotger, els avatars de la seva vida.

La Nadia (Kabul, 1985) ve de l’Afganistan, un país i una cultura rics d’una saviesa que s’expressa en els contes al voltant d’un braser, on parlar i escoltar continua éssent important.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors