23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Colòmbia viu una de les eleccions més tranquil·les

dilluns 10 de Mar de 2014

El President Santos diposita les papeletes de votació durant la jornada electoral. Font: Juan Pablo Bello - SIG

El President de la República de Colòmbia, Juan Manuel Santos Calderón, va felicitar aquest diumenge a la Fuerza Pública per la tranquil·litat de la jornada d’eleccions parlamentàries, que va qualificar com una de les més segures i tranquil·les a la història recent del país.

“Felicitem a tota la Fuerza Pública per garantir les eleccions més segures en la història recent del país”, va assenyalar el Cap d’Estat en el seu compte de Twitter @JuanManSantos, en concloure la jornada a les 4:00 pm.

El mandatari va expressar durant el període de votacions que tant de bo al final es pogués donar part de victòria a la democràcia colombiana en tancar les urnes.

Santos Calderón es va referir a la seguretat brindada als candidats i ha subratllat que el 71% dels protegits van ser membres dels partits que estan a l’oposició.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors