22 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

L’ANC vol tornar a fer història amb una manifestació per la Diagonal

dimecres 2 d' Abril de 2014

Els socis de l’Asseblea Nacional Catalana hauran de decidir dissabte que ve a Tarragona com serà la nova manifestació catalana. L’opció preferida, segons alguns mitjans de comunicació com TV3 o l’Agència Catalana de Notícies (ACN) és omplir tota l’Avinguda Diagonal de la ciutat de Barcelona.

Per animar a la gent a anar a la reunió, l’ANC ha enregistrat un vídeo amb la cançó “Onze de Setembre” del grup, que Pep Sala ha reescrit per a l’ocasió.

A l’anunci només hi apareix la primera estrofa, la que fa referència a la Diada del 1977, tot i que la setmana que ve es farà pública la nova versió completa amb la lletra adaptada al moment polític actual.

L’ANC acostuma a anunciar les seves grans manifestacions en les seves assemblees generals. A l’assemblea constituent celebrada al Palau Sant Jordi de Barcelona el passat 10 de març del 2012 es va anunciar la gran manifestació de la Diada; i l’assemblea general de Girona del 16 de març del 2013 va ser l’escenari de l’anunci de la cadena humana de l’any passat.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors