23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Torna el llop al Pirineu

dijous 3 d' Abril de 2014

El fotògraf Ferran Jordà va captar vàries instantànies d’un llop per la zona de Queralbs, al Pirineu català. Tot apunta a que el llop ha retornat a casa nostra.

Les fotografies van ser captades el passat 21 de febrer. Jordà estava buscant fauna salvatge per fotografiar per la zona propera a Núria, quan de sobte es va veure sorprès per un llop. L’animal el va estar seguint una bona estona, passava pel mateix camí que ell. Quan es van girar i el van mirar, l’animal va marxar corrents.

El fotògraf no s’ho podia creure, però no ha volgut donar molts detalls de la zona en que el va trobar per poder-ne garantir la tranquil•litat.

Els últims exemplars de llop que van ser detectats a Catalunya van ser al Parc Natural del Cadí-Moixeró. D’això, ja en fa 10 anys, i de fet ja s’havia donat per extingida l’espècie a Catalunya.

Ara, la Generalitat ha confirmat la presència esporàdica de llops al Ripollès i el Berguedà, i n’està fent un seguiment conjuntament amb les autoritats franceses.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors