23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

El nombre de refugiats sirians al Líban supera el milió

divendres 4 d' Abril de 2014

Font: ACNUR/L.Addario. Una refugiada siria ofereix aigua al seu fill, que pateix una malaltia.

Segons ACNUR, el nombre de refugiats que han fugit de Síria cap al veí Líban ha superat aquesta setmana el milió, una fita devastadora que s’està veient agreujada pel fet que els recursos s’estan esgotant a gran velocitat i la comunitat d’acollida ja no dóna més de si.

Tres anys després que comencés el conflicte de Síria, el Líban s’ha convertit en el país amb la major concentració de refugiats per persona a tot el món, alhora que tracta de fer front a una crisi que no mostra signes de desacceleració. Els refugiats de Síria representen ara una quarta part de la població local, amb més de 220 refugiats sirians per cada 1.000 ciutadans libanesos.

Els nens constitueixen la meitat de la població de refugiats sirians al Líban. El nombre de nens en edat escolar supera ara els 400.000, passant àmpliament el nombre de nens libanesos a les escoles públiques. Aquestes escoles han obert les portes a més de 100.000 refugiats, però, la seva capacitat per acceptar més estudiants es veu sotmesa a greus limitacions.

Nacions Unides i les agències sòcies han posat en marxa una resposta sense precedents, dirigida tant als refugiats com a les comunitats d’acollida libaneses. A finals de l’any passat, es van sol·licitar 1.890 milions de dòlars per al 2014, dels quals només han rebut fins ara 242 milions.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors