25 / 02 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Lluís Llach proposa crear un himne per la Diada

dimecres 9 d' Abril de 2014

"Lluís Llach durant la xerrada 'Instints" del diumenge contestant les preguntes del públic" Foto: @Instint_tv

"Lluís Llach durant la xerrada 'Instints' del diumenge contestant les preguntes del públic" Foto: @Instint_tv

El cantautor ha dit que “és necessari” tenir una cançó per l’11-S. Lluís Llach també ha lamentat “haver deixat de cantar” fa cinc anys per no saber que es viuria el procés polític actual.
La proposta es va fer durant la xerrada “Instint” celebrada diumenge als Barts. L’himne de Llach seria una fusió entre “Els Segadors” i “La Senyera” especial per l’11 de setembre, perquè està en to menor i “com que hi ha pocs himnes així, això ens representa”.
Llach també ha anunciat que voldria fer més xerrades d’activisme polític, per exemple, amb Carme Forcadell (presidenta de l’Assamblea Nacional Catalana). Les cançons de Lluís Llach són famoses pel seu missatge reinvindicatiu i catalanista, i el cantautor ha afirmat que “si hagués sabut el que passaria al país, no hauria deixat de cantar”.
Entre els nous projectes de Llach hi ha també la publicació del seu tercer llibre. Durant la seva intervenció a “Instint”, el músic i escriptor ha afirmat també la seva passió per escriure: “Miquel Martí i Pol no em va dir que els escriptors s’ho passaven tan bé”.

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

foreignwomen

25 Febrer 2020

silueta_periodista

Bad Credit Auto Loan Approval Guide

25 Febrer 2020

silueta_periodista

Aspects of Intercourse Trafficking You Are Going To Discover in Blind Eyes Opened

25 Febrer 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors