06 / 07 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Una escola de Canàries ensenya amb el web de videojocs “Little Smart Planet”

divendres 25 d' Abril de 2014

La Universidad de Las Palmas de Gran Canaria (ULPGC) i l’escola de primària Salvador Manrique de Lara portaran a terme durant la resta del curs escolar tallers sobre innovació social, principalment, amb el web de videojocs, Little Smart Planet.

Els tallers els impartiran el Grup d’Investigació de Tecnologia Social de la ULPGC en colaboració amb els mestres de l’escola i amb l’ajuda de Little Smart Planet, que posa a l’abast dels alumnes de primer cicle de primària del CEIP Salvador Manrique de Lara un total de 73 jocs per a poder evaluar el funcionament en matèries de Matemàtiques, Llengua i Anglès.

Els alumnes d’aquesta escola de primer cicle de primària seran els provadors oficials del producte. Els impulsors del projecte han assegurat que no es tracta en cap cas d’una plataforma per la ensenyança reglada, sinó de jocs i activitats que actuen de reforç a l’aprenentatge de l’escola.

Little Smart Planet (LSP) és una empresa que ha desenvolupat una plataforma de suscripció de jocs mòbils de llengua castellana, matemàtiques i anglès per alumnes de Primària. A més a més dels jocs, Little Smart Planet ofereix un sistema de seguiment individualitzat: la plataforma LSP ofereix a pares i professors la informació (mètriques i estadístiques) de l’evolució dels nens als jocs, en temps real.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

My most readily useful friend’s sibling has constantly had a crush I got to fuck her on me and!

6 Juliol 2020

silueta_periodista

Sat Essay Prompts 2016

6 Juliol 2020

silueta_periodista

Installment Loans

5 Juliol 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors