24 / 05 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

El govern de Sudàfrica, satisfet per les eleccions pacífiques d’ahir

dijous 8 de Maig de 2014

Font: Govern de Sudàfrica

El govern del país ha agraït els vot dels tres milions de ciutadans sudafricans que es van acostar als col·legis electorals a les quinzenes eleccions democràtiques que es van celebrar ahir al país. En un comunicat ha dit que aprecia la tolerància, la dignitat i la paciència dels votants.

Va informar també que aquesta demostració de patriotisme i d’activisme democràtic es va fer visible també el passat 30 d’abril, quan milers de persones  van votar des de l’estranger.

El govern va agrair, a més a més, als agents de seguretat i a altres departament estatals per la seva feina i dedicació al llarg dels últims mesos per impedir que es produïssin incidents en el dia de les eleccions, les primeres sense Nelson Mandela.

Des de les set del matí del dia d’ahir van obrir les portes en total 313 col·legis oficials en tot el país per permetre que tos els ciutadans que ho volguessin poguessin votar.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors