23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Barcelona inaugura el 32è Saló del Còmic

dimecres 14 de Maig de 2014

"Cartell del 32è Saló Internacional del Còmic de Barcelona, sobre el tema dels herois i guerrers"

"Cartell del 32è Saló Internacional del Còmic de Barcelona, sobre el tema dels herois i guerrers"


La fira sobre el còmic i la il·lustració es celebra a la Fira BCN Montjuïc del 15 al 18 de maig. Aquesta edició té com a protagonistes els guerrers, Batman, Popeye i els més de 550 còmics exposats.

El Saló del Còmic d’aquest any s’ha basat en el tema de la guerra, amb il·lustracions, cinema i tancs que es van fer servir durant la Guerra Mundial i la Guerra Civil. A més, hi haurà exposicions per celebrar els 75 anys del guerrer obscur, Batman, i els 85 des de la primera imatge del marí Popeye, famós per sempre menjar espinacs.

Entre les activitats organitzades també hi ha firma d’autors de tot el món i del país, com el dibuixant xinès Wei Chengeng, o Oriol Garcia Quera, amb obres dedicades a la caiguda de Barcelona l’11 de setembre de 1714 i la Guerra de Successió.

El 32 Saló Internacional del Còmic també té l’objectiu de promocionar nous talents en el món de la il·lustració i el còmic. Els premis, que són d’entre 1.500 i 10.000 euros, premien la millor obra espanyola, estrangera o revelació.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors