22 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Manel i Txarango, caps de cartell del Petits Camaleons 2014

dimarts 20 de Maig de 2014

 

Avui s’ha presentat a Sant Cugat el cartell de la nova edició dels Petits Camaleons. Els principals músics que participaran seran Manel, Txarango, La Troba Kung-Fú, Lax’n'Busto, La Iaia i Quart Primera. Es celebrarà els propers 4 i 5 d’octubre!

El cartell el completen Oques grasses, La vella Divieland, Joan Colomo, Dani Flaco, Cesc Freixes i Joana Serrat, Estil Malinke, Obeses, The Free Fall Band, 9SON, Calido Home, Pepino Pascual, Marta Rius, Beatles for Kids, Maio de Sal, Frank Knurf i la Banda de Els Petits Camaleons.

Com a novetat d’aquesta edició respecte als anys anteriors, els participants podran fer karaoke i cantar en directe dalt de l’escenari.

Les entrades es poden començar a comprar a partir del 27 de maig a través de la pàgina web.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors