17 / 12 / 2018

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Les escoles britàniques, en alerta, per un Cavall de Troia

dimarts 17 de Juny de 2014


Una carta coneguda com a “Cavall de Troia” ha activat les alarmes entre les autoritats. El motiu: Les escoles podrien estar donant un ensenyament extremista de l’islam contrari als “valors britànics”. El govern central ha impulsat una reforma després d’inspeccionar 21 escoles.

Al març, una carta anònima es va fer pública on hi deia que s’havia de prioritzar la religió i la cultura islàmica a les escoles. La conspiració es va anomenar “Cavall de Troia” en referència a la llegenda clàssica del cavall de fusta de la guerra de Troia, que va entrar com un regal dins les defenses i va atacar la ciutat des de l’interior.

La resposta del govern ha estat un seguit d’inspeccions a una vintena d’escoles i instituts, que han acabat amb l’informe Ofsted. Aquest document ha estat “urgent” i conclou amb “preocupació” que a partir d’ara s’hauran inculcar més els valors britànics: llibertat, tolerància i respecte a les diverses cultures i religions, i a l’Estat britànic i les seves autoritats.

L’informe també suposa un canvi en les polítiques d’educació, ja que a partir d’ara s’haurà d’ensenyar als nous directors a estar més atents i obligar a que es reafirmin els valors. A més, moltes escoles privades hauran de seguir la mesura i les públiques (que reben directament diners del govern) estaran sota control financer.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

ciutat-dels-somnis18

Més esport i diversió a la Ciutat dels Somnis

17 Desembre 2018

lego-barrisesam-refugiats

Lego i Barri Sèsam junts perquè els nens refugiats puguin jugar

14 Desembre 2018

nubla2-tyssen

Nubla 2, la segona part del joc del Thyssen

14 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors