19 / 04 / 2024

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

L’Estat espanyol ajudarà al desenvolupament del Sahel

dijous 19 de Juny de 2014

Font: Premsa Creu Roja

Des de la secretaria general per a la comunicació per al desenvolupament  (una organització que s’encarrega d’ajudar els països més necessitats) es va assegurar el passat divendres que es durà a terme abans de final d’any una convocatòria especial de projectes d’ONG que tindrà els països del Sahel com a beneficiaris destacats.

El Sahel, franja desèrtica del sur del Sàhara, que té un nucli central representat per Mali, Níger i Mauritania, s’enfronta a múltiples desafiaments: baixos nivells de desanvolupament, crisis alimentàrias recurrents, carència de serveis socials bàsics, etc.

Però també compta amb importants fortaleses com el progresiu creixement econòmic (Mauritània supera el 7% del PIB, i en el cas de Mali i Níger superen el 3% dels seus respectius PIB, la reducció de la pobresa, un creixement inclusiu, una població creixent i jove –a Níger, més de la meitat de la població té menys de 15 anys-, i en el seu major protagonisme i mobilització, així com recursos naturals de gran potencialitat).

El passat divendres van concloure les Jornades “El Sahel i la Cooperació Espanyola”, organitzades per la Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID). “Cooperar amb el Sahel és un deure, així ho diu la situació d’una regió encara colpejada pel desenvolupanent i així ho aconsella un moment on, malgrat els problemes, s’obren al Sahel oportunitats per a un creixement inclusiu i sostingut”. Així ho va afirmar el secretari general de Cooperació Internacional per al Desenvolupament, Gonzalo Robles, a la clausura de la taula rodona Sahel i Espanya, una associació per al desenvolupament.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

A Challenge For My Generation College Admission Essay Sample

19 Abril 2024

silueta_periodista

Official Social Link The Idea of Colorblind Ideology in Contemporary Us Television Show

18 Abril 2024

silueta_periodista

Reddit.com Research Paper Writing Service Canada

18 Abril 2024

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors