24 / 05 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Barcelona destinarà 1 milió d’euros a pagar l’esport extraescolar

dilluns 15 de Setembre de 2014

L’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Barcelona Esports, posarà en marxa per al proper curs un nou sistema de subvencions destinat a facilitar l’accés dels nens i nenes de Barcelona a l’oferta esportiva d’entitats, clubs i federacions de la ciutat, que es realitza fora de l’horari escolar.

L’objectiu és generar oportunitats perquè tots els nens i nenes puguin inscriure’s a les activitats esportives de clubs, entitats i federacions de Barcelona. En els darrers tres anys, el consistori ha incrementat un 198% el pressupost destinat a l’esport lectiu i extraescolar.

Des del passat 10 de setembre es poden presentar les sol·licituds per  accedir-hi. Les famílies interessades trobaran la informació a cadascuna de les entitats homologades que, al llarg d’un procés dut a terme per l’Institut Barcelona Esports aquest estiu, han hagut d’acreditar la titulació de la direcció pedagògica, el projecte esportiu educatiu de l’entitat, la programació d’activitats i d’altres requisits, com la ràtio de monitoratge per alumnat o les assegurances.

L’Ajuntament de Barcelona ha augmentat, en tres anys, més del 198% del pressupost destinat a promoure l’esport en horari lectiu i extraescolar des dels seus diferents programes, fins a arribar a un total de 2.085.000 euros, una xifra que ara inclou el milió d’euros de subvenció per a activitats esportives extraescolars.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors