23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Detenen un home per vendre gossos robats

dijous 18 de Setembre de 2014

La gossera de Badalona va denunciar el passat mes de juny el robatori de varis gossos. Dos mesos més tard, els mossos d’Esquadra han detingut al delinqüent de 33 anys.

La gossera va denunciar el robatori i al cap de pocs dies va poder recuperar els gossos en una zona pròxima a la gossera.

A finals de juliol, un ciutadà vinculat a les associacions de gossos va veure per la xarxa la imatge d’un gos de la gossera que li constava que havia estat robat. Estirant aquest fil, la policia va localitzar el culpable del robatori, que va penjar fotografies dels gossos a Internet per posar-los a la venda.

L’home va fugir amb el cotxe, saltant-se passos de vianants, semàfors en vermell i circulant contra direcció. Finalment va xocar contra un vehicle policial, va fugir corrent però se’l va detenir.

El detingut es dedicaba a vendre per Internet il·legalment i tenia antecedents.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors