19 / 05 / 2024

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

“Happy 8-12″, el joc català per combatre el bullying

divendres 19 de Setembre de 2014

Font: Universitat de Lleida

Un equip d’investigadors universitaris, que formen part del Grup de Recerca en Orientació Psicopedagògica (GROP) de la Universitat de Barcelona, dirigit pel professor Rafael Bisquerra, ha creat un videojoc, dins del projecte Emotional Games, per prevenir la violència escolar i gestionar les emocions.

El curs passat, el GROP ja va provar el videojoc “Happy 8-12 en una desena de centres de primària de Lleida i, tot i que encara se n’estan analitzant els resultats, la directora del projecte Emotional Games, Gemma Filella, avança que ha contribuït a millorar les relacions a classe i l’ambient del centre. En el videojoc, l’alumne ha d’explicar com se sentiria si un company el rebutgés, es volgués aprofitar d’ell o necessités ajuda. Després, li demanen que triï una manera de resoldre el conflicte.

A classe, els estudiants posen en comú el que han après en el joc, parlen sobre les emocions amb els companys i amb el mestre, que els fa reflexionar i adonar-se que sentir enuig, ràbia o por de vegades és normal, però que hi ha maneres positives d’actuar que els faran sentir-se millor. També hi ha una versió per a adolescents (Happy 12-16).

De moment, encara no podem jugar a aquest joc per lliure, però segur que ben aviat ho podrem fer. De totes maneres, recordeu que hi ha altres jocs que van sobre el bullying, com aquest que us vam presentar fa un any, “School Bullying”. Un videojoc que podeu jugar en aquest enllaç.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Nickerson Adams 1979 LongTerm Memory for a Common Object

27 Abril 2024

silueta_periodista

A Challenge For My Generation College Admission Essay Sample

19 Abril 2024

silueta_periodista

Official Social Link The Idea of Colorblind Ideology in Contemporary Us Television Show

18 Abril 2024

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors