23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Catorze joves músics debuten al Palau de la música catalana en el cicle “El Primer Palau”

dimarts 23 de Setembre de 2014

Ahir va començar la dinovena edició del cicle “El Primer Palau”, que enguany dona l’oportunitat a catorze joves intèrprets de música clàssica de l’Estat espanyol de debutar a la Sala de Concerts del Palau de la Música Catalana.

La flautista Paula Martínez, el violoncel·lista Fermín Villanueva, els pianistes Amaia Osés i José María Villegas, el violinista Xabier de Felipe, el Cuarteto Klimt, l’Aëris Trío i el duo de violoncel i piano format per Eros Jaca i Francisco Fierro han estat els artistes seleccionats d’entre més de seixanta sol·licituds per participar en l’edició d’enguany.

El cicle s’articula, com és habitual, en quatre concerts, que se celebraran entre els mesos de setembre i octubre, més un de cloenda (20 de novembre) protagonitzat per Sara Cubarsi, la guanyadora de l’edició 2013. Quant als programes que s’interpretaran durant aquesta edició, es tracta d’una proposta d’una notable amplitud i equilibri, amb un repertori poc convencional que va del barroc (Bach i Hasse) al segle XX (Oltra, Poulenc, Bartók, Veress, Xostakóvitx, Martinů, Messiaen i Montsalvatge).

Impulsat per la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música i amb el patrocini de Mitsubishi Electric, el cicle ofereix l’incentiu del “Premi El Primer Palau”, dotat amb 6.000 euros; així com 6.000 euros més entre el segon premi i accèssits, d’acord amb el criteri del jurat, format enguany per Alba Ventura, Gerard Claret, Lluís Claret, Lluís Millet i Àlex Robles; i el Premi de la Crítica, dotat amb 1.000 euros. Addicionalment, per afavorir la projecció internacional dels guardonats, Catalunya Música atorgarà per tercer any consecutiu un premi a un dels guanyadors, que consistirà en la promoció internacional a través de la xarxa de la Unió Europea de Radiodifusió.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors