02 / 04 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Amèrica llatina, Europa i Estats Units, a favor dels drets humans dels homosexuals

dilluns 6 d' Octubre de 2014

El passat divendres 25 de setembre, els països d’Amèrica Llatina i Europa es van unir a una resolució sobre l’eliminació de la violència contra els homosexuals a través del Consell de Drets Humans de les Nacions Unides,  malgrat la Forta oposició dels estats islàmics i africans.

La resolució, aprovada per 25 vots a favor per 14 farà que el tema es mantingui a l’agenda política per evitar la discriminació i abús contra els homes gai i lesbianes. El Comissionat del Consell de les Nacions Unides per als Drets Humans, l’ex diplomàtic jordà Zeid Ra’ad Al Hussein, va ser cridat a reportar al Consell sobre el tema i proposar formes per superar els obstacles.

Els Estats Units han mantingut una política d’estat coherent de respecte cap als drets humans i el tracte igualitari de la comunitat GLBT (Gais, lesbianes, Transexuals i Bisexuals) en diversos fòrums. Igualment, com a país membre del Consell de les Nacions Unides per als Drets Humans ha votat en favor de resolucions com aquesta que garanteixen el respecte dels drets humans a les poblacions vulnerables.

El representant de Xile va expressar que votar en contra seria perdonar el tracte violent dispensat “a milions de persones a tot el món sobre la base de la seva orientació sexual”. No obstant això, des d’Itàlia i Espanya (dos països predominantment catòlics, on l’homosexualitat era tabú en el passat) es va dir que la resolució contribuiria a millorar la difícil situació en què molts gais i lesbianes havien de viure.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Dating internet sites for 9 12 months olds

2 Abril 2020

silueta_periodista

Can CBD Oil Treat Rheumato >

2 Abril 2020

silueta_periodista

Hookup Etiquette: The Do’s and Don’ts

2 Abril 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors