23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Malala Yousafzai, candidata al Premi Nobel de la Pau 2014 per segona vegada

divendres 10 d' Octubre de 2014

 

Font: Time

La jove defensora del dret de les nenes del Pakistan a l’educació ha tornat a ser nominada per guanyar el Premi Nobel de la Pau. Guanyar el Premi Nobel de la Pau suposari un avenç molt important en el dret dels infants, nens i adolescents de tot al món a una educació.

Però no ho té gens fàcil, ja que al marge de Malala, també estan nominats altres personatges més mediàtics, com Putin, president de Rússia, Francesc, el Papa de Roma, Eduard Snowden, responsable de Wikileaks, una pàgina molt coneguda d’intercanvi d’informació o el president de l’Uruguai, José Mujica.

Aquests són els més importants que “competeixen amb Malala”, però també hi ha més nominats. De fet, aquest s’han seleccionat 278 candidats, el número més alt de sempre.

Entre els més curiosos hi ha un grup de ciutadans japonesos que volen mantenir l’article de la constitució del seu país que diu que mai tindran exèrcit ni participaran en cap guerra; Denis Mukwege, un ginecòleg africà que treballa per l’empoderament de la dona a l’Àfrica; i Nóvaia Gazeta, el diari impulsat per Gorbatxov i on treballava la periodista Anna Politkóvskaia, assessinada mistoriosament…


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors