23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Guaita Kina Tribu!, una app divertida sobre la història de Catalunya

divendres 17 d' Octubre de 2014

El passat dissabte 4 d’octubre es va presentar al Petits Camaleons de Sant Cugat del Vallès una app o videojoc per a dispositius d’Apple (Iphone, Ipad, Ipod Touch) sobre la història de Catalunya, basat en les “Trifulkes de la Katalana Tribu” de l’escriptor i periodista santcugatenc, Víctor Alexandre.

En aquesta aplicació hi diferents mini-jocs que serveixen per explicar d’una manera divertida els diferents episodis de la història de Catalunya. Jugant a aquests jocs coneixerem qui era Guifré el Pilós, Antoni Villarroel, els reis catòlics, etc.

Per què “Guaita Kina Tribu?” La idea sorgeix després que l’equip de GKT! veiés l’obra “Trifulkes de la Katalana Tribu” de Víctor Alexandre, un escriptor i periodista de Sant Cugat. I com que els va agradar molt com s’explicava la història, la van voler transformar en un videojoc.

L’aplicació estarà disponible el 9 de novembre, però ja podeu veure com són alguns dels personatges en aquest enllaç. L’app parla català, castellà, anglès i japonès.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors