24 / 05 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Troben un fòssil prehistòric de peixos copulant

dijous 23 d' Octubre de 2014

Uns paleontòlegs australians han trobat el primer i únic fòssil de fa més de 385 milions d’anys on es mostra dos peixos prehistòrics de l’espècie Microbrachius copulant.

La troballa s’ha publicat a la revista Nature. L’article explica que el fòssil de l’espècie Microbrachius va ser trobat a Estònia i pertany a uns peixos de 3 centímetres de llargada i 2 d’ample.

Segons John Long, un paleontòleg especialista que ha liderat la investigació, els fòssils presentaven unes fletxes i unes plaques. Afirma que les fletxes corresponen als òrgans reproductors que tenien els peixos mascles en algunes espècies i, en conseqüència, les plaques eren els femenins.

L’estudi confirma que la fertilització externa pròpia dels peixos actuals va evolucionar de la fertilització interna, que era l’estratègia de reproducció comuna entre els peixos d’aquella època. La prova indica que alguns peixos practicaven la còpula i, per tant, es confirma la fertilització interna entre els vertebrats..

Curiosament, actualment, l’espècie humana també ha desenvolupat la fertilització externa a partir de la interna, gràcies a les tècniques de reproducció assistida.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors