23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Leo Messi fa feliços 30 infants malalts de tot el món

dilluns 3 de Novembre de 2014

El crac argentí va compartir la setmana passada una estona amb un grup de nens i nenes malats greus que s’han desplaçat a Barcelona per conèixer-lo.

El seu somni era conèixer Leo Messi i ho van aconseguir. Trenta infants d’entre 7 i 18 anys procedents d’11 països diferents van poder compartir una estona amb el seu ídol el dimarts passat a la Ciutat Esportiva. Tots ells pateixen alguna malaltia greu i han vingut a Barcelona per conèixer el crac argentí de la mà de la Fundació Leo Messi i la Fundació FC Barcelona amb la col·laboració de Make-A-Wish Spain i la Fundació Ànima.

L’argentí va estar rebut amb fortes abraçades i després de fer-se fotografies amb ells i signar-los autògrafs es va convertir en espectador d’excepció d’un partidet de futbol protagonitzat pels joves. A continuació va arribar l’hora dels obsequis. Els visitants van lliurar a Leo un mapamundi on s’hi indiquen les seves procedències (Regne Unit, Bèlgica, Suïssa, Itàlia, França, Holanda, Irlanda, Portugal, els EUA, el Perú i Catalunya) i amb dedicatòries de cadascun d’ells. “Estic encantat d’haver conegut el Déu del Futbol” i “espero que aquest regal li agradi al Thiago”, es podia llegir al dors del mapa. Per la seva banda, Messi va regalar a cadascun d’ells un lot de marxandatge del FC Barcelona que tots s’han afanyat a obrir ràpidament.

Les sorpreses, però, no van acabar aquí. El regal més especial va arribar al final de la trobada, quan els trenta joves van estar convidats a fer una breu entrevista a Messi. Quin és el seu plat preferit o com es prepara mentalment per als partits van estar alguns dels temes que es van comentar.

Podeu veure un vídeo en aquest enllaç.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors