23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

El Saló del Manga, imparable

dimecres 5 de Novembre de 2014

"Alguns dels qui van anar al Saló del Manga anaven disfressats dels seus personatges preferits" Foto: Ficomic.com


Unes 130.000 persones han visitat el Saló del Manga de Barcelona en la seva desena edició. Entre els protagonistes del Saló d’aquest cap de setmana, destaca el paper important de la cuina japonesa i el fenomen Cosplay.

Aquest any l’organització del Saló del Manga ha ampliat la seva capacitat a 50.000 metres quadrats, però ni això ha pogut parar a la gran quantitat de visitants. Les entrades del dissabte i diumenge es van esgotar, i els organitzadors de l’esdeveniment han demanat per l’any que ve més espai de la Fira de Barcelona.

La novetat d’aquesta desena edició ha sigut la cuina japonesa, i l’any que ve serà el cinema japonès. A més, aquest any s’ha celebrat un concurs de cosplayers sobre Pokémon valorant disfresses, coreografia, escena i música.

Cada any el Saló del Manga permet als fans de l’anime i aquest gènere del còmic a tenir un espai on comprar, compartir i gaudir. Durant les cues és habitual veure disfresses basades en personatges manga de ficció, anar a conferències o retrobar-se per comprar i jugar a videojocs.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors