05 / 06 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Francesc de Castellví

dimecres 12 de Novembre de 2014

Francesc de Castellví i Obando (Montblanc, 1682 – Viena, 1757) va ser un militar català austriacista i historiador. Es va implicar activament en la defensa de Barcelona, i va acabar exiliant-se a Àustria, on va escriure l’obra per la qual és més conegut Narraciones Históricas, en què explica els esdeveniments entre 1700 i 1725 com a fets viscuts en primera persona.

De què va?

Ens haurem d’endinsar a la Barcelona del període de l’11 de març del 1713 al 6 de desembre del 1714 quan els defensors de Carles d’Àustria es defensaven del setge de Felip d’Anjou (futur Felip V).

El joc és el més atractiu de la sèrie “Personatges en Joc” des del punt de vista gràfic i és el primer que es pot jugar des del mòbil.

Juga des de l’ordinador

Juga amb Itunes

Juga amb Android


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

College Essay Writers for Everyone OWL Essay

4 Juny 2020

silueta_periodista

10 Dating Apps That Work Well

3 Juny 2020

silueta_periodista

9 Things You Should Truly Do in Your Relationship Profile

2 Juny 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors