23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

DM1 Aventura, un videojoc sobre la diabetis

divendres 14 de Novembre de 2014

El joc, creat per la companyia Lilly, instrueix els nens diabètics i als seus familiars, mitjançant un personatge, sobre hàbits com la rotació de injeccions o l’ús d’eines de control de la diabetis, nocions bàsiques d’alimentació o pautes per identificar i contrarestar una hiperglucèmia o una hipoglucèmia.

La partida es va desenvolupant mentre se succeeix una sèrie d’activitats pròpies de campaments, com construir una cabana, anar en caiac o fer ala delta, ha informat l’empresa en un comunicat.

El joc incorpora també informació específica per als pares i professors dels nens diabètics sobre la malaltia, els seus símptomes, els tipus de tractament i una sèrie de consells per controlar la malaltia.

Avui és el Dia Mundial de la Diabetis i es va crear el 1991 per augmentar la conscienciació global sobre la diabetis. La campanya del Dia Mundial de la Diabetis 2014 marca el primer de tres anys (2014-2016) d’una campanya que se centrarà en una vida saludable i diabetis.

Per jugar a DM1 Aventura, podeu fer clic en aquest enllaç.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors