01 / 10 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

DM1 Aventura, un videojoc sobre la diabetis

divendres 14 de Novembre de 2014

El joc, creat per la companyia Lilly, instrueix els nens diabètics i als seus familiars, mitjançant un personatge, sobre hàbits com la rotació de injeccions o l’ús d’eines de control de la diabetis, nocions bàsiques d’alimentació o pautes per identificar i contrarestar una hiperglucèmia o una hipoglucèmia.

La partida es va desenvolupant mentre se succeeix una sèrie d’activitats pròpies de campaments, com construir una cabana, anar en caiac o fer ala delta, ha informat l’empresa en un comunicat.

El joc incorpora també informació específica per als pares i professors dels nens diabètics sobre la malaltia, els seus símptomes, els tipus de tractament i una sèrie de consells per controlar la malaltia.

Avui és el Dia Mundial de la Diabetis i es va crear el 1991 per augmentar la conscienciació global sobre la diabetis. La campanya del Dia Mundial de la Diabetis 2014 marca el primer de tres anys (2014-2016) d’una campanya que se centrarà en una vida saludable i diabetis.

Per jugar a DM1 Aventura, podeu fer clic en aquest enllaç.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Asian Threesome Die And Fern.Thai Threesome Noy As Well As On

28 Setembre 2020

silueta_periodista

Bitter Truth: Survey Shows Plus-size Women Exploited By “Regular Dating”

28 Setembre 2020

silueta_periodista

google your best

26 Setembre 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors