23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

El Zoo de Barcelona ajuda a repoblar el Delta del Llobregat

dijous 27 de Novembre de 2014

Gràcies a un conveni entre el Consorci del Delta del Llobregat i el Zoo de Barcelona, han nascut al Zoo de Barcelona 5 tortugues per repoblar aquest espai natural.

Les tortugues són tortugues de Rierol, una espècie de tortuga d’aigua que actualment es troba, juntament amb la tortuga d’estany, en perill d’extinció per culpa de la degradació del seu hàbitat i la competència d’espècies introduïdes, com la tortuga de florida.

Segons aquest conveni, el Zoo manté a les seves instal·lacions un grup de 12 animals adults d’aquesta espècie de tortuga cedits per la Generalitat i procedents del Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya (CRARC), amb l’objectiu de fer-los criar. El pla és que les 5 cries es mantinguin en captivitat fins que assoleixin la mida suficient per ser reintroduïdes al Delta.

El Parc Zoològic ha incorporat una àrea per informar-se de la importància d’aquestes tasques de conservació.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors