24 / 05 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Kindery, una app que facilita l’adaptació a l’escola

divendres 5 de Desembre de 2014

Aquesta setmana us presentem una aplicació de mòbil, Kindery, que està pensada específicament per ajudar adaptar-se al nou món de l’escola.

L’aplicació ofereix un còmic sense paraules que us demanarà la vostra ajuda perquè narreu la història que veiem. El joc us enregistrarà la veu i us muntarà un vídeo perquè pugueu ensenyar la vostra creació a qui vulgueu.

En els dibuixos hi veureu les aventures de 12 personatges que van a l’escola però serem nosaltres els que li posarem veu.

L’aplicació l’ha desenvolupat una empresa de Colòmbia perquè vol que els nens perdin la por a anar a l’escola i a crear històries.

Recorda que en el Diari Win vosaltres també podeu crear històries. Registreu-vos aquí, poseu el ratolí a sobre del vostre nom i doneu-li a “Publica”.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors