21 / 09 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

El musical El Petit Príncep arrenca a Barcelona

dimecres 10 de Desembre de 2014

La sala Barts ha estrenat divendres l’adaptació musical del conte d’”El Petit Príncep”, de Saint-Exúpery. Grans i petits podran gaudir de la història amb música i animacions fins l’11 de gener.

“El Petit Príncep” és un espectacle on es canta, balla i es fa teatre tant per totes les edats. Es tracta d’un clàssic de la literatura, on el Petit Príncep, deixant l’asteroide B612, viatja per tota la galàxia per entendre les coses més essencials del món mentre es troba personatges com El Borratxo o La Guineu.

L’espectacle està dirigit i produït per Àngel Llàcer i Manu Guix (que ja van portar als escenaris el musical de Geronimo Stilton) i La Perla 29. A més, la coneguda cantant Elena Gadel representa a la única rosa del planeta del Petit Príncep.

L’obra es representarà a la sala Barts de Barcelona fins el diumenge 11 de gener. Els horaris van de les 12h a les 19h, també durant els dies de Nadal i Sant Esteve.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

merkur automaten

21 Setembre 2020

silueta_periodista

Over 50 solitary Club – fulfilling for the initial Time – Dating recommendations from Over 50 Single Club

15 Setembre 2020

silueta_periodista

The Increase of Dating-App Fatigue. “Apocalypse” appears like a bit much.

14 Setembre 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors