17 / 12 / 2018

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Diadia Mbaye recull sabatilles d’esport per portar als nens del Senegal

dilluns 15 de Desembre de 2014

El jugador de l’Aquimisa Laboratoris de la Lliga EBA, Diadia Mbaye, passarà el Nadal al seu país, el Senegal, i no viatjarà amb les mans buides. “Yaya” està recollint sabatilles entre els nois del planter del CB Tormes per regalar als nens senegalesos i per què puguin fer esport amb un material adequat.

El pivot de l’Aquimisa Laboratoris ha rebut, a més, roba esportiva del club salmantí d’altres temporades que es troba en perfecte estat i, en molts casos, sense estrenar. El mateix entrenador de l’equip de la Lliga EBA, Óscar Núñez, ha aportat el seu granet de sorra a aquesta iniciativa lliurant a Mbaye roba de la seva època de jugador que ja no feia servir.

El jugador senegalès marxarà al seu país el pròxim dia 21 de desembre i el CB Tormes el va ajudar proposant als nens que ho van desitjar que lliuressin les seves sabatilles usades el passat dissabte al pavelló de Würzburg. Va ser l’últim partit que va jugar a casa l’Aquimisa Laboratoris abans de Nadal.

Altres clubs de la província, com el CB Santa Marta, ja s’han mobilitzat per ajudar a Diadia Mbaye en el seu propòsit de lliurar als petits senegalesos sabatilles de qualitat, que sens dubte els faran passar un Nadal més feliç i els permetran fer esport amb una equipació que per desgràcia no es poden permetre.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

ciutat-dels-somnis18

Més esport i diversió a la Ciutat dels Somnis

17 Desembre 2018

lego-barrisesam-refugiats

Lego i Barri Sèsam junts perquè els nens refugiats puguin jugar

14 Desembre 2018

nubla2-tyssen

Nubla 2, la segona part del joc del Thyssen

14 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors