20 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Videojoc d’estrena: “Risk”

divendres 19 de Desembre de 2014

Aquesta setmana us destaquem la versió moderna d’un clàssic dels jocs de l’estratègia, el Risk. Però aquesta vegada amb gràfics moderns perquè es pugui veure bé a la Playstation 4, XBOX ONE, XBOX 360 o Playstation 3. I és que Hasbro, l’empresa que té els drets de fabricació del Risk, ha volgut actualitzar tots els seus jocs de taula.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors