24 / 05 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Voleu escoltar la resposta de Mercè Conesa a la pregunta del Diari Win?

dimecres 24 de Desembre de 2014

Avui Cugat.cat ha organitzat la tradicional entrevista dels nens a l’alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa. Una iniciativa que ha comptat amb la participació del Diari Win, Janpetit, Institut de la Infància, Activitat Sant Cugat i l’Ajuntament de Sant Cugat.

El Diari Win va enviar la pregunta que li va fer un dels nostres lectors i avui l’alcaldessa ja li ha respòs.

Verena: La meva pregunta és: Per què han tallat els arbres de Joan XXIII?

Mercè Conesa: Els arbres de Joan XXIII d’una banda estaven malalts i d’una altra tenien unes arrels tan grans que aixecaven totes les voreres. Per això es van haver de treure aquests arbres, a l’espera que es plantin uns d’ adequats que no arrenquin les voreres i que no facin entrebancar els veïns i les persones grans que hi caminen.

Podeu veure l’entrevista sencera dels nens a l’alcaldessa en aquest enllaç.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors