05 / 06 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Super Mario Kart

dimecres 7 de Gener de 2015És un videojoc de conducció ben original. No només ens haurem de preocupar d’avançar els rivals, sinó que haurem de llançar obstacles i esquivar els que ens vagin llançant.

De què va?

És un joc de carreres que ens permetrà agafar els personatges dels jocs del Super Mario: Mario, Luigi, la princessa Peach, el Donkey Kong Jr., el Yoshi, la Tortuga Turtle, el bolet Toad i el llangardaix-tortuga Bowser. L’objectiu del joc és arribar primer a la línia de meta. Per fer-ho haurem d’avançar els conductors rivals i  despistar-los amb obstacles que els podrem anar llançant.

A banda de passar una estona divertida, hi ha professors que han utilitzat aquest joc per aprendre matemàtiques (a partir dels números que hi van apareixent en els temps d’arribada dels pilots, entre d’altres).

Juga


2 comentaris

  1. Mic says:

    Gen 7, 2013

    Qué xulo aquest joc!!!

  2. Ventafocs says:

    Gen 12, 2013

    Aquest joc és molt xulo, peró jo ja el tinc a la meva nintendo i és molt divertit!!!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

College Essay Writers for Everyone OWL Essay

4 Juny 2020

silueta_periodista

10 Dating Apps That Work Well

3 Juny 2020

silueta_periodista

9 Things You Should Truly Do in Your Relationship Profile

2 Juny 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors