19 / 04 / 2024

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

La gimcana “M’agrada l’esport” atrau més de 10.000 nens i nenes al Festival de la Infància

dilluns 12 de Gener de 2015

La Secretaria General de l’Esport (SGE) de la Generalitat de Catalunya i el Club Super3 han acostat un any més la pràctica de l’activitat física i els seus valors durant el Festival de la Infància, que enguany ha celebrat al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona la 51a edició. Gràcies a la gimcana esportiva “M’agrada l’esport”, les dues entitats han compartit espai i esforços per oferir una activitat de la qual han gaudit uns 10.000 nens i nenes.

Del 27 de desembre al 4 de gener, la gimcana estava formada per tres activitats enllaçades on es posava a prova l’habilitat, la imaginació, la destresa i la preparació física dels participants amb la finalitat que tothom fes exercici d’una manera divertida. La primera activitat estava vinculada a la preparació del cos, en la segona els infants havien de representar l’esport que els agradaria practicar o que ja practiquen, i la tercera responia a la pràctica i al desenvolupament de diferents modalitats d’activitat física amb música.

Les tres proves de la gimcana estaven delimitades per dos punts d’informació. En el punt de la SGE, els visitants, pares i fills, van poder consultar informació sobre els diferents programes esportius impulsats des del Govern i dades generals sobre l’esport català, i van rebre com a obsequi un calendari magnètic per fer un bon seguiment de l’activitat física setmanal. La presència del Govern català al Festival de la Infància encaixava amb una de les prioritats de la seva política esportiva, que és fomentar l’esport entre els més joves com una eina educativa, de lleure i de formació en valors. D’altra banda, en el punt del Club Super3 es podia consultar sobre continguts del Super3 i fer-se o renovar-se carnet de súper.

El Festival de la Infància d’enguany ha estat marcat per l’esport, la tecnologia, l’espectacle i la diversió, amb més de 120 activitats per gaudir en família. A banda de l’activitat de la SGE, els nens han pogut participar en altres propostes esportives gràcies a la presència de les federacions de Curses d’Orientació, Ball Esportiu, Pentatló Modern, Pitch and putt, Vela, Judo, Esports de Persones amb Discapacitats Físiques, Paralítics Cerebrals, Tennis i Bàsquet, aquesta última amb el prestigiós Trofeu Molinet (el torneig de minibàsquet més antic del país i únic a Europa) i altres activitats de promoció. El Canal Olímpic de Catalunya, que va organitzar activitats de caiac en una piscina de 12x5m; la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, que promovia el korfbal, i la Federació de Tir Olímpic, present al festival d’oci i experiències multimèdia XD Young Fest, eren altres opcions de l’àmplia oferta esportiva del saló.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

A Challenge For My Generation College Admission Essay Sample

19 Abril 2024

silueta_periodista

Official Social Link The Idea of Colorblind Ideology in Contemporary Us Television Show

18 Abril 2024

silueta_periodista

Reddit.com Research Paper Writing Service Canada

18 Abril 2024

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors