21 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Chili Fish, una app per crear i cuidar peixos

divendres 16 de Gener de 2015

Chili Fish és una app educativa que, de forma divertida, pretén acostar el món marí als nens i nenes alhora que estimula la creativitat, dins d’un ambient lúdic i agradable.

Chili Fish és un entorn creatiu i lúdic que permet imaginar i crear un nombre infinit de peixos; pintar, decorar i donar forma cada vegada a un peix nou; explorar un regne submarí ple de les nostres pròpies creacions; i interactuar amb els coralls i els peixos, alimentar-los i descobrir les seves reaccions.

L’app ha sigut avalada per pedagogs, educadors i investigadors en el camp de la pedagogia i ha estat testada amb nens i nenes de diferents escoles i centres educatius.

El joc té un caràcter premium  i el seu cost és de 3,99 euros a l’App Store.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors