06 / 06 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Concurs: El Diari Win amb el Patró dels Periodistes, Sant Francesc de Sales

dilluns 19 de Gener de 2015

El proper 24 de gener és el dia de Sant Francesc de Sales, el patró dels periodistes. Tradicionalment, els periodistes recorden els valors de la professió. El Diari Win vol estar al costat dels periodistes en aquest dia tan assenyalat i vol homenatjar a tots els joves periodistes que s’inscriguin en aquest diari amb un petit obsequi.

Tots els que us registreu en aquest diari entre avui i el proper 24 de gener rebreu un petit regal. Rebreu un llibre, “Les Aventures d’en Perot Marrasquí”.

Els que ja sou lectors habituals del diari també rebreu un premi si entre avui 14 de gener i el 24 d’aquest mateix mes, escriviu sobre una notícia que us hagueu vist o llegit. Vosaltres rebreu el llibre de “Les Aventures d’en Perot Marrasquí” i la gorra de Diari Win.

Sant Francesc de Sales va ser un gran escriptor, per això se’l considera com el patró de tots els que es dediquen a l’ofici d’escriure i de comunicar històries.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

How Do I Write An Essay About What In My Name

6 Juny 2020

silueta_periodista

College Essay Writers for Everyone OWL Essay

4 Juny 2020

silueta_periodista

10 Dating Apps That Work Well

3 Juny 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors