24 / 05 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Les famílies de Barcelona més desfavorides estalviaran diners en esport

dilluns 26 de Gener de 2015

L’ajuntament de Barcelona ajuda a les famílies que tenen menys diners perquè puguin apuntar als seus fills a fer esport durant el curs 2014-2015. Els ajuts permeten rebaixar la despesa assumida en esport per les famílies entre un 30% i un 90%.

Pel que fa a l’oferta subvencionada durant aquest curs, aquesta es distribueix de la següent manera:

Esquitxa: de 0 a 3 anys, educació infantil. 82 activitats d’entitats homologades.
Mou-te: de 3 a 5 anys, educació infantil. 448 activitats d’entitats homologades.
Descobrim l’esport: de 6 a 12 anys, educació primària. 2.298 activitats d’entitats homologades.
Fem esport: de 12 a 18 anys, educació secundària: 1.126 activitats d’entitats homologades.

Per al curs 2015-2016, l’ajuntament de Barcelona preveu continuar el procés d’homologacions d’activitats esportives per ampliar l’oferta, així com obrir una segona edició de la convocatòria de subvencions. Les subvencions estan destinades a infants d’entre 6 i 17 anys amb famílies de renda limitada, amb la unitat familiar empadronada a Barcelona i amb la preinscripció a una activitat d’entitat esportiva homologada inclosa dins del programa “L’Esport ens fa més grans”.

L’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Barcelona Esports, ha invertit 584.713,62 euros mitjançant un total de 3.278 subvencions destinades a famílies, amb l’objectiu de garantir la pràctica esportiva dels nens i joves entre els 6 i els 17 anys a la ciutat de Barcelona per al curs 2014-15.

En aquest enllaç, podeu veure totes les activitats esportives subvencionades a la ciutat de Barcelona classificades per edats.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors