23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

La concentració motera “El Lince” es celebra malgrat les protestes

dijous 5 de Febrer de 2015

La concentració motera d’Andújar (Jaén) finalment s’ha celebrat tot i les protestes de grups animalistes i de la Junta d’Andalusia per celebrar-se en un parc natural protegit.

El passat cap de setmana va tenir lloc a la població d’Andújar, a la província de Jaén, “El Lince”, una concentració per als aficionats a les motos. L’esdeveniment es realitza al Parc Natural de la serra d’Andújar, on viu el linx ibèric i també on hi ha més punts negres que provoquen la mort d’exemplars d’aquesta espècie protegida.

En aquesta època, els linxs es troben en zel, es mouen més i és més probable que creuin les carreteres.

Tot això ha provocat el desacord de grups ecologistes i la mateixa administració andalusa. Els ecologistes i la Junta d’Andalusia han demanat explicacions a l’ajuntament de la ciutat, com a entitat que acull la concentració.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors