23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Segueix augmentant la població de tigres a l’Índia

dijous 12 de Febrer de 2015

La població de tigres salvatges a l’Índia ha augmentat uns 500 exemplars fins els 2.226 entre el 2011 i el 2014, segons un recent recompte elaborat per primera vegada en aquest país.

L’última vegada que es van publicar dades del nombre de tigres a l’Índia va ser l’any 2010.

No obstant això, els grups d’ecologistes asseguren que aquestes dades no són fiables i que els fets reals no són tan positius. El segle passat l’Índia tenia 100.000 tigres i la població d’aquests felins salvatges ha anat disminuint per culpa de la desforestació, la caça furtiva i altres activitats humanes.

Actualment, una de les activitats més negatives per conservació d’aquesta espècie és la del comerç de productes derivats del tigre: pell, ossos, mandíbules,…  Xina, Taiwan o Corea ho utilitzen en la seva medicina tradicional.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors