22 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Segon atac a la llibertat d’expressió a Europa

dimarts 17 de Febrer de 2015

Un jove de 22 anys ha obert foc en un homenatge a Charlie Hebdo i a una sinagoga de la capital danesa. La policia ha abatut el suposat autor aquest diumenge en un tiroteig.

El presumpte autor és d’origen danès, aparentment sense vincles amb el jihadisme, ha assaltat aquest dissabte un centre cultural on es celebrava un acte en memòria al acte terrorista de París i en favor a la llibertat d’expressió. Durant l’atac ha mort un espectador i tres policies han resultat ferits.

La matinada del mateix dia el jove ha irromput en una sinagoga (el lloc de culte dels jueus) en plena celebració i ha disparat a un vigilant jueu. Després de seguir-li la pista, la policia danesa ha acorralat el jove, que ha mort després d’un intercanvi de trets.

Les autoritats daneses han declarat l’atac com un “acte cínic de terror” cap a Dinamarca, un país on políticament està creixent la representació antisemita. Tot i això, les fonts policials daneses creuen que l’atac no estaria relacionat directament amb el terrorisme organitzat jihadista.

*Sinagoga de Copenaghen (Dinamarca). Foto: Odd Andersen


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors