14 / 08 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

La Aventura de las Señales

dimecres 18 de Febrer de 2015Amb aquest videojoc aprendrem a diferenciar els diferents tipus de senyals de trànsit que hi ha repartits per les carreteres catalanes i de l’Estat espanyol. Un joc d’educació vial.

De què va?

En aquest joc ens posarem a la pell d’un noi de la vostra edat que va amb un patinet pel carrer agafant les senyals de trànsit que el sistema li va proposant. Només pasarem al següent nivell, si passem per sobre de les senyals correctes.

Gràcies a aquest joc aprendrem les senyals que hi ha repartides pel carrer. És molt important conèixer aquest tipus de senyals, sobretot si anem en bicicleta o en patinet, com el protagonista de l’aventura.

Juga


3 comentaris

 1. Mic says:

  Feb 18, 2013

  Com es juga a aquest joc?

 2. Lluís Tobella says:

  Feb 18, 2013

  Has de pitjar el botó de “jugar” i has de buscar el joc de “Las Aventuras de las Señales” dins de la pàgina que se t’obre.

 3. Mic says:

  Feb 19, 2013

  Gràcies Lluís! He entrat al joc i no està mal!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Need $15000? No Collateral Signature Loans

10 Agost 2020

silueta_periodista

Exactly about how exactly to make use of true home Equity Loan or HELOC

10 Agost 2020

silueta_periodista

Badoo-App Erfahrungsbericht – guter Flirt oder schneller Enttäuschung

8 Agost 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors