24 / 05 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

La Aventura de las Señales

dimecres 18 de Febrer de 2015Amb aquest videojoc aprendrem a diferenciar els diferents tipus de senyals de trànsit que hi ha repartits per les carreteres catalanes i de l’Estat espanyol. Un joc d’educació vial.

De què va?

En aquest joc ens posarem a la pell d’un noi de la vostra edat que va amb un patinet pel carrer agafant les senyals de trànsit que el sistema li va proposant. Només pasarem al següent nivell, si passem per sobre de les senyals correctes.

Gràcies a aquest joc aprendrem les senyals que hi ha repartides pel carrer. És molt important conèixer aquest tipus de senyals, sobretot si anem en bicicleta o en patinet, com el protagonista de l’aventura.

Juga


3 comentaris

 1. Avatar de Mic

  Mic says:

  Feb 18, 2013

  Com es juga a aquest joc?

 2. Lluís Tobella says:

  Feb 18, 2013

  Has de pitjar el botó de “jugar” i has de buscar el joc de “Las Aventuras de las Señales” dins de la pàgina que se t’obre.

 3. Avatar de Mic

  Mic says:

  Feb 19, 2013

  Gràcies Lluís! He entrat al joc i no està mal!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors