23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Cadena humana per la pau a Oslo

dimarts 24 de Febrer de 2015


Uns 1.300 joves musulmans han fet aquest dissabte una cadena humana al voltant d’una sinagoga a Oslo. Segons els organitzadors, la reunió ha estat una mostra de solidaritat amb la comunitat jueva.

La entitat “Anell per la Pau” ha reunit a joves musulmans i altres habitants de Noruega per solidaritzar-se amb el país veí. Hajrah Arshad, organitzador de l’acte, ha dit a la televisió NRK que es tracta d’una mostra “de que estem amb ells”.

La setmana pasada un jove musulmà va atemptar contra un acte per la llibertat d’expressió
al cafè Krudttonden de Copenaghen matant un cineasta danès. Hores més tard, l’atacant va irrompre en una sinagoga en plena celebració on també hi va resultar mort un home de seguretat.

La cadena humana s’ha realitzat al voltant d’una sinagoga de la capital noruega. Al país nòrdic hi viuen entre 150.000 i 200.000 musulmans, i centenars d’ells han volgut participar en la iniciativa per destacar que la humanitat busca la protecció de tots sense importar la religió.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors