22 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Agències de l’ONU demanen la continuïtat de l’assistència alimentària als refugiats d’Algèria

dijous 26 de Febrer de 2015

El Programa Mundial d’Aliments (PMA) i altres agències de les Nacions Unides han cridat als donants perquè donin suport a les necessitats alimentàries de la població refugiada del Sàhara Occidental. Les agències han alertat sobre la manca de finançament per cobrir les necessitats de la població durant la segona meitat de l’any.

“Els refugiats sahrauís viuen en una àrea desèrtica prop de la ciutat de Tinduf on les condicions són extremadament dures i depenen en gran mesura de l’assistència humanitària per sobreviure”, va explicar la directora adjunta del PMA a Algèria, Francesca Caponera. “La suspensió de l’assistència alimentària del PMA tindria un impacte sever en la seguretat alimentària i l’estat nutricional de la població refugiada així com conseqüències impredictibles per a l’estabilitat de la zona”.

El PMA va realitzar la crida durant una sessió informativa celebrada ahir a Alger, al qual s’han sumat l’Agència de les Nacions Unides per als Refugiats (ACNUR) i el Fons per a la Infància de les Nacions Unides (UNICEF). El PMA s’enfronta a un dèficit de 10 milions de dòlars fins a finals d’aquest any.

El PMA dóna suport als refugiats del Sàhara Occidental a Algèria des de 1986. En els campaments de refugiats sahrauís, les distribucions generals d’aliments es combinen amb activitats de prevenció i tractament de la desnutrició i amb un programa d’alimentació escolar, l’objectiu és fomentar la assistència dels nens refugiats als col·legis. Tota l’ajuda del PMA a Algèria es porta a terme i és supervisada en col·laboració amb organitzacions nacionals i internacionals que garanteixen que l’assistència arriba a aquells a qui està destinada.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors