24 / 05 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Prepara la Càmera

dimecres 4 de Mar de 2015En aquest joc haurem de fotografiar correctament els animals que ens apareguin a la pantalla: les zebres, els lleons, tigres, óssos, etc. Tots els animals del Zoo de Barcelona!

De què va?

En aquest videojoc ens posarem a la pell d’un fotògraf d’una revista d’animals. Amb una càmera de fotos, que controlarem amb el ratolí de l’ordinador, haurem d’apuntar els animals que ens indiqui el sistema i fer-los una foto.

Gràcies a aquest videojoc, entrenareu els reflexes i l’agudesa visual. I és que haureu d’estar molt desperts perquè no se us escapi cap animal que aparegui de la pantalla!

Juga


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors