17 / 12 / 2018

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Les escoles de Badalona tornen a creure en l’“Sport & Trops”

dilluns 9 de Mar de 2015

 

Onze escoles de Badalona participen en una nova edició del programa “Sport & Trops” que combina classes d’educació física i alimentació equilibrada.

L’objectiu és que estudiants de primària rebin formació teòrica i pràctica a les classes d’educació física sobre alimentació equilibrada, hàbits saludables i treball en equip i practiquin diverses modalitats esportives. En aquest programa hi participen esportistes d’elit en actiu i també retirats com l’exbase del Joventut Badalona, Tomàs Jofresa.

Es tracta del segon any consecutiu en que centres escolars de la ciutat participen en aquesta iniciativa adreçada a estudiants de 3r a 6è de primària. El programa “Sport & Trops” es desenvolupa en horari escolar, durant les classes d’educació física. L’objectiu és transmetre educació en valors de l’esport de base, hàbits saludables, alimentació equilibrada i sana i seguretat vial, a través de l’esport i dels esportistes.

Les pràctiques serviran per conformar un equip a cada escola. Els onze equips participaran en una competició extraescolar i els guanyadors aniran a una Gran Final. L’escola Sant Jordi és el centre que el curs passat va ser finalista d’aquest programa i que va participar en la final disputada a Madrid juntament amb altres escoles de diverses ciutats espanyoles.

*A la fotografia hi ha un grup de nens participants d’aquest programa jugant amb l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

ciutat-dels-somnis18

Més esport i diversió a la Ciutat dels Somnis

17 Desembre 2018

lego-barrisesam-refugiats

Lego i Barri Sèsam junts perquè els nens refugiats puguin jugar

14 Desembre 2018

nubla2-tyssen

Nubla 2, la segona part del joc del Thyssen

14 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors