25 / 04 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Cow Crusher

dimecres 11 de Mar de 2015En aquest videojoc aprendrem com funciona una cadena de producció i ens aproparem d’una manera fàcil, divertida i lúdica als productes amb carn de cavall retirats les últimes setmanes

De què va?

Haurem de clicar amb el ratolí a sobre del dibuix que sigui igual al que apareix al monitor, menys quan l’animal que passi per la cinta transportadora sigui un cavall. Si fem les coses correctament, elaborarem una carn amb una qualitat excel·lent.

Amb aquest videojoc aprendrem que en una cadena de producció les decisions es prenen molt ràpid i que no sempre es tria la millor opció.

Juga amb Itunes

Juga amb Android


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors