05 / 06 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Troben una truita de riu gegant al Pallars

dijous 19 de Mar de 2015

L’exemplar mesurava 88 cm i pesava 7 kg, fet que significa que es tracta de la truita de riu més gran que s’hagi trobat en les últimes dècades a Catalunya.

Calculen que el peix va néixer al Pallars Sobirà, a prop de Llavorsí. El riu Noguera Pallaresa va portar-la fins al costat de la Pobla de Segur, al Pallars Jussà.

La truita va ser detectada pels treballadors de l’empresa “Ibérica de Energía”; es trobava a la càmera de càrrega de la central hidroelèctrica de Sossis. Els agents rurals van aconseguir salvar-la i van indicar que es tractava d’un cas insòlit, ja que normalment les truites pesen entre 2 i 3 kg i no superen els cinc anys de vida. En aquest cas, la nostra protagonista tenia 11 anys.

Al cap de poques hores, la truita va morir, però sent una supervivent que va saber evitar els pescadors. El Departament d’Agricultura ha declarat que és gràcies a les polítiques per la bona gestió en la pesca que s’han seguit a la zona.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

College Essay Writers for Everyone OWL Essay

4 Juny 2020

silueta_periodista

10 Dating Apps That Work Well

3 Juny 2020

silueta_periodista

9 Things You Should Truly Do in Your Relationship Profile

2 Juny 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors